Škola plivanja RWC Vam predstavljaju “RWC sportsi kamp” na Zlatiboru

 

Poštovani roditelji,

RWC škola plivanja pokreće program organizovanog boravka dece u prirodi (RWC sportski kamp).
Izabrali smo lokaciju Zlatibor i apartmane “Kukanjac” koji su adekvatni za boravak dece predškolskog uzrasta. Prednost boravka u pomenutim apartmanima je konfor koji imamo jer pored naše dece neće biti drugih korisnika. Ishrana dece je na bazi punog pansiona i predviđena u restoranu “Žunić” koji se nalazi u neposrednoj blizini. Cilj nam je da DESETODNEVNIM BORAVKOM VAN BEOGRADA decu naučimo sportskom životu, higijenskim normama, dodatno ih socijalizujemo i pripremimo za buduće boravke na našim i drugim kampovima. Pored edukativnih, zabavnih i avanturističko – adrenalinskih sadržaja koji ih čekaju namera nam je da deca prođu i kroz jedan sažeti mikrociklus PLIVAČKOG TRENINGA u trajanju od 5 x po 1.5h trenažnih jedinica u kojima ćemo obaviti dodatna trenažna usavršavanja i selektiranje za pogone PLIVAČKOG KLUBA “ZLATNI DELFIN”.

 

Kamp se održava u periodu 15.06.2019. – 24.06.2019. (10 dana – 9 noćenja)

Molimo Vas da podržite program i prijavite svoje dete za boravak u njemu.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN: Polazak oko 08h. (BEOGRAD – ZLATIBOR) – Dolazak u apartmane oko 13h. Smeštaj po sobama. Program dobrodošlice. Ručak. Aktivnosti po rasporedu. Večera.
2. – 9. DAN: (ZLATIBOR) – Doručak. Aktivnosti po rasporedu. Ručak. Aktivnosti po rasporedu. Večera. Večernja animacija.
10. DAN: povratak (ZLATIBOR – BEOGRAD) – Buđenje. Doručak. Napuštanje apartmana oko 12h. Polazak za Beograd oko 13h.

Cena aranžmana je 230 eura. Plaćanje je u 6 mesečnih rata, 1. ratu u iznosu od 30e (u gotovini i uz prijavni list) predati do kraja decembra. Preostalih 5 rata u iznosu od po 40 eura mesečno uplaćivati na tekući računu: 160 – 469079 – 18. Svrha uplate: Dnevna briga o deci – RWC kamp.

  • U CENU JE URAČUNATO: – 9 noćenja na bazi punog pansiona (doručak, ručak, užina, večera – klasično posluženje – kontinentalni obroci); – prevoz autobusom – boravišna taksa i osiguranje (BTO- kompletna organizacija i sprovođenje svih predviđenih sadržaja tokom trajanja kampa; – usluge vođe grupe (treneri, animatori, lekar) tokom trajanja aranžmana; – 24 sata dnevno lekarski nadzor; – organizacija putovanja u celini.
  • U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: – fakultativni izleti; – individualni troškovi putnika.

 

Prijavni list Zlatibor