Škola plivanja RWC Vam predstavljaju “RWC sportsi kamp” na Zlatiboru

 

RWC škola plivanja pokreće program organizovanog boravka dece u prirodi u letnjem i zimskom periodu(RWC sportski kamp).
Izabrali smo lokaciju Zlatibor i apartmane “Kukanjac”, koji su udaljeni samo 500m od centra i koji su adekvatni za boravak dece predškolskog i mlađeg školskog uzrasta.Prednost boravka u pomenutim apartmanima je konfor koji imamo jer pored naše dece neće biti drugih korisnika.Ishrana dece je na bazi punog pansiona i predviđena u restoranu “Žunić” koji se nalazi u neposrednoj blizini.Cilj nam je da DEVETODNEVNIM BORAVKOM VAN BEOGRADA decu naučimo sportskom životu,higijenskim navikama,dodatno ih socijalizujemo i pripremimo za buduće boravke na našim i drugim kampovima.Pored edukativnih, zabavnih i avanturističko – adrenalinskih sadržaja,planinarskih šetnji koje ih čekaju, namera nam je da deca prođu i kroz jedan sažeti mikrociklus PLIVAČKOG TRENINGA koji ćemo obaviti na otvorenom bazenu.

 

Kamp se održava u TRI SMENE: (zaokružite smenu u koju prijavljujete dete)

 

PRVA SMENA 22.06.2019. – 30.06.2019. (9 dana – 8 noćenja)
DRUGA SMENA 06.07.2019. – 14.07.2019. (9 dana – 8 noćenja)
TREĆA SMENA 20.07.2019. – 28.07.2019. (9 dana – 8 noćenja)

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN: Polazak oko 08h.(BEOGRAD – ZLATIBOR) – Dolazak u apartmane oko 13h. Smeštaj po sobama. Program dobrodošlice.Ručak. Aktivnosti po rasporedu. Večera.

2 – 8. DAN: (ZLATIBOR) – Doručak. Aktivnosti po rasporedu. Ručak. Aktivnosti po rasporedu. Večera. Večernja animacija.
9. DAN:povratak (ZLATIBOR – BEOGRAD) – Buđenje. Doručak. Napuštanje apartmana oko 12h. Polazak za Beograd oko 13h.
Cena aranžmana je 230 eura. Plaćanje je u 4 rate, 1. ratu u iznosu od 50e (u gotovini i uz prijavni list) predati do kraja maja meseca. Preostale 3 rate u iznosu od po 60 eura uplatiti do kraja avgusta na tekući računu: 160 – 469079 – 18. Svrha uplate: Dnevna briga o deci – RWC kamp.

U CENU JE URAČUNATO: – 8 noćenja na bazi punog pansiona (doručak, ručak, užina, večera – klasično posluženje – kontinentalni obroci); – prevoz autobusom – boravišna taksa i osiguranje (BTO- kompletna organizacija i sprovođenje svih predviđenih sadržaja tokom trajanja kampa; – usluge vođe grupe (treneri, animatori, lekar) tokom trajanja aranžmana; – 24 sata dnevno lekarski nadzor; – organizacija putovanja u celini.
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: – fakultativni izleti; – individualni troškovi putnika.

 

Prijavni list Zlatibor