fbpx


PROGRAMI NAMENJENI DECI

PROGRAMI NAMENJENI DECI

ŠKOLICA PLIVANJA

Royal Wellness Centar pruža idealne uslove za trening na moderno opremljenom bazenu dimenzija 24 x 6 metara i dubine 130 centimetara. Temperatura vode u bazenu se konstantno održava na 28 stepeni, dok je temperatura vazduha 26-28 stepeni. Jedan čas traje 45 minuta.

Ono po čemu se izdvajamo od drugih su visoki standardi u prostornom, organizacionom i stručnom smislu sa posebnim fokusom na stvaranje budućih vrhunskih plivača i takmičara.

BABY BUĆKO

Školica plivanja za bebe i decu do 2 godine.

Sprovodi se u terminima:
PONEDELJAK-SREDA-PETAK od 9h do 10h;

 

Za sve informacije o samom programu kao i o upisu na program kontaktirajte +381 62 212 561 Natalija.

Program „Baby Bućko“ je nov program ROYAL KIDS CLUBA namenjen bebama i deci do 2 god. Na osnovu višegodišnjeg iskustva u radu sa decom i novonastalom potrebom za jačanjem imuniteta u borbi sa COVID pandemijom rešili smo da iskoristimo sve naše resurse i znanje kako bismo što veći broj dece, ovaj put i beba i roditelja, uveli u plivačke vode, a istovremeno jačali imunitet cele porodice.

Program je osmišljen kao školica plivanja koju sprovodimo u svim wellness zonama istovremeno koristeći blagodeti slane sobe, ruske saune i đakuzija.

Dok jačamo imunitet, bebe i decu do 2 godine, kroz igru, postepeno uvodimo u vodu i pripremamo za školu plivanja i sporta koja funkcionišu u okviru našeg ROYAL KIDS CLUBA. Ovaj program namenjen je celoj porodici! Kako mališani najviše veruju svojim najbližima, upravo oni treba da su podrška
svojim bebama i deci u postepenoj i zabavnoj pripremi za samostalno praćenje časa plivanja sa trenerom. Kada dostignemo željeni nivo samostalnog praćenja časa, roditeljima je na raspolaganju korišćenje wellness sadržaja uz mogućnost da iz blizine prate napredak svojih mališana, dok se istovremeno opuštaju i oslobađaju stresa. Dođite da se igramo, plivamo i uživamo!

RWC ŠKOLA PLIVANJA

RWC škola plivanja preuzima decu predškolskog i školskog uzrasta na obuku i koncipirana je u tri paketa.

Kada prođu osnovnu obuku plivanja, za dalje usavršavanje i pripremu za takmičenja obezbedili smo saradnju sa licenciranim plivačkim klubovima, koji su u sistemu Plivačkog saveza Srbije.

Paket 1 (radni dani)
Ponedeljak – Sreda – Petak
16,30h | 17,15h | 18h | 18,45h | 19.30h

Paket 2 (radni dani)
Utorak – Četvrtak
16,30h | 17,15h | 18h | 18,45h | 19.30h

Paket 3 ( vikend)
9,30h | 10,15h | 11h | 11,45h

Prijave na telefon: 060 72 68 501

DEČIJI ROĐENDANI

Prvi blok animacije od 30-40 minuta se sastoji od igara upoznavanja u sali dok se celo društvo ne okupi. Nakon toga žurka se premešta na bazen gde se pod stručnim vođstvom animatora deca igraju raznih igara u vodi kao što su “potraga za blagom”, “trka ronioca”, “štafete”, “igre preciznosti”, “šaljivi skokovi u vodu”.Uz muzičku pratnju popularnih pesama I osmišljenu koreografiju deca se zabavljaju u đakuziju.  Obavezna je poseta našoj relax zoni gde se deca upoznaju sa saunama, slanim prostorijama, tepidarijumima. Svećica se duva uz rođendansku pesmicu na samom bazenu, a posle toga svi se selimo u kafić na slano i slatko posluženje.

ROYAL PARTY

  Rođendan traje maksimum 3h i cena je 300€
(zakup centra sa animatorima i dežurnim spasiocem)

Sve dodatne informacije na +381 60 04 04 124; +381 61 40 40 124;
+381 11 409 57 46

“NOMAD KAMPOVI”
NEDELJA NA SELU

U saradnji sa organizacijom “Nomad Srbija” decu vodimo na
kampove u prirodi koji se najčešće organizuju u seoskim domaćinstvima širom Srbije.

Nezaboravno iskustvo i jedinstvena avantura na koju se deca sa radošću iznova vraćaju. 

PLIVAJ I UŽIVAJ!

Jedinstveni spoj rekreacije i opuštanja!

Zakažite svoj vip termin