fbpx


PROGRAMI NAMENJENI DECI

PROGRAMI NAMENJENI DECI

ŠKOLICA PLIVANJA

Royal Wellness Centar pruža idealne uslove za trening na moderno opremljenom bazenu dimenzija 24 x 6 metara i dubine 130 centimetara. Temperatura vode u bazenu se konstantno održava na 28 stepeni, dok je temperatura vazduha 26-28 stepeni. Jedan čas traje 45 minuta.

Ono po čemu se izdvajamo od drugih su visoki standardi u prostornom, organizacionom i stručnom smislu sa posebnim fokusom na stvaranje budućih vrhunskih plivača i takmičara.

BABY BUĆKO

Školica plivanja za bebe i decu do 2 godine.

Sprovodi se u terminima:
PONEDELJAK-SREDA-PETAK od 16h do 16.45h;

Za sve informacije o samom programu kao i o upisu na program kontaktirajte +381 62 212 561 Natalija.

Program „Baby Bućko“ je nov program ROYAL KIDS CLUBA namenjen bebama i deci do 2 god. Na osnovu višegodišnjeg iskustva u radu sa decom i novonastalom potrebom za jačanjem imuniteta u borbi sa COVID pandemijom rešili smo da iskoristimo sve naše resurse i znanje kako bismo što veći broj dece, ovaj put i beba i roditelja, uveli u plivačke vode, a istovremeno jačali imunitet cele porodice.

Program je osmišljen kao školica plivanja koju sprovodimo u svim wellness zonama istovremeno koristeći blagodeti slane sobe, ruske saune i đakuzija.

Dok jačamo imunitet, bebe i decu do 2 godine, kroz igru, postepeno uvodimo u vodu i pripremamo za školu plivanja i sporta koja funkcionišu u okviru našeg ROYAL KIDS CLUBA. Ovaj program namenjen je celoj porodici! Kako mališani najviše veruju svojim najbližima, upravo oni treba da su podrška
svojim bebama i deci u postepenoj i zabavnoj pripremi za samostalno praćenje časa plivanja sa trenerom. Kada dostignemo željeni nivo samostalnog praćenja časa, roditeljima je na raspolaganju korišćenje wellness sadržaja uz mogućnost da iz blizine prate napredak svojih mališana, dok se istovremeno opuštaju i oslobađaju stresa. Dođite da se igramo, plivamo i uživamo!

RWC ŠKOLA PLIVANJA

RWC škola plivanja preuzima decu predškolskog i školskog uzrasta na obuku i koncipirana je u dva paketa. Paket 3 časa nedeljno i 2 časa nedeljno. Časovi se održavaju u sledećim terminima:

Za paket koji obuhvata 3 časa nedeljno – ponedeljak, sreda i petak formirane su dve grupe

I grupa 16.30h-17.15h
II grupa 17.15h-18h

Paket od 2 časa nedeljno je vikendom – subota i nedelja od 11.15h do 12h, od 12h do 12.45h i od 12.45h do 13.30h

Kada prođu osnovnu obuku plivanja, za dalje usavršavanje i pripremu za takmičenja obezbedili smo saradnju sa licenciranim plivačkim klubovima, koji su u sistemu Plivačkog saveza Srbije, u sledećim terminima:

Plivački klub “Ušće” – +381 60 525 62 61 – Miloš
18h-20h ponedeljak-sreda-petak i 10h-12h subota i nedelja

Plivački klub “Slobodan Stil” – +381 64 110 8007 – Đorđe
20h-21h ponedeljak-sreda-petak i 17h-21h utorak i četvrtak

DEČIJI ROĐENDANI

Prvi blok animacije od 30-40minuta se sastoji od igara upoznavanja u sali dok se celo društvo ne okupi. Nakon toga žurka se premešta na bazen gde se pod stručnim vođstvom animatora deca igraju raznih igara u vodi kao što su “potraga za blagom”, “trka ronioca”, “štafete”, “igre preciznosti”, “šaljivi skokovi u vodu”.Uz muzičku pratnju popularnih pesama I osmišljenu koreografiju deca se zabavljaju u đakuziju.  Obavezna je poseta našoj relax zoni gde se deca upoznaju sa saunama, slanim prostorijama, tepidarijumima. Svećica se duva uz rođendansku pesmicu na samom bazenu, a posle toga svi se selimo u kafić na slano i slatko posluženje.

ROYAL PARTY

  Rođendan traje minimum 2,5h i cena je 300€
(zakup centra sa animatorima i dežurnim spasiocem)

Sve dodatne informacije na +381 60 04 04 124; +381 61 40 40 124;
+381 11 409 57 46

“NOMAD KAMPOVI”
NEDELJA NA SELU

U saradnji sa organizacijom “Nomad Srbija” decu vodimo na
kampove u prirodi koji se najčešće organizuju u seoskim domaćinstvima širom Srbije.

Nezaboravno iskustvo i jedinstvena avantura na koju se deca sa radošću iznova vraćaju. 

PLIVAJ I UŽIVAJ!

Jedinstveni spoj rekreacije i opuštanja!

Zakažite svoj vip termin