fbpx


PROGRAMI NAMENJENI DECI

PROGRAMI NAMENJENI DECI

ŠKOLICA PLIVANJA

Royal Wellness Centar pruža idealne uslove za trening na moderno opremljenom bazenu dimenzija 24 x 6 metara i dubine 130 centimetara. Temperatura vode u bazenu se konstantno održava na 28 stepeni, dok je temperatura vazduha 26-28 stepeni. Jedan čas traje 45 minuta.

Ono po čemu se izdvajamo od drugih su visoki standardi u prostornom, organizacionom i stručnom smislu sa posebnim fokusom na stvaranje budućih vrhunskih plivača i takmičara.

BABY BUĆKO

Školica plivanja za bebe i decu do 4 godine.
Sprovodi se u terminima:
PONEDELJAK-SREDA-PETAK od 16h do 18h;
UTORAK-ČETVRTAK od 16h do 17h;
SUBOTA-NEDELJA od 12h do 13h.

Za sve informacije o samom programu kao i o upisu na program kontaktirajte +381 62 212 561 Natalija.

Program „Baby Bućko“ je nov program ROYAL KIDS CLUBA namenjen bebama i deci do 4 god. Na osnovu višegodišnjeg iskustva u radu sa decom i novonastalom potrebom za jačanjem imuniteta u borbi sa COVID pandemijom rešili smo da iskoristimo sve naše resurse i znanje kako bismo što veći broj dece, ovaj put i beba i roditelja, uveli u plivačke vode, a istovremeno jačali imunitet cele porodice.

Program je osmišljen kao školica plivanja koju sprovodimo u svim wellness zonama istovremeno koristeći blagodeti slane sobe, ruske saune i đakuzija.

Dok jačamo imunitet, bebe i decu do 4 godine, kroz igru, postepeno uvodimo u vodu i pripremamo za školu plivanja i sporta koja funkcionišu u okviru našeg ROYAL KIDS CLUBA. Ovaj program namenjen je celoj porodici! Kako mališani najviše veruju svojim najbližima, upravo oni treba da su podrška
svojim bebama i deci u postepenoj i zabavnoj pripremi za samostalno praćenje časa plivanja sa trenerom. Kada dostignemo željeni nivo samostalnog praćenja časa, roditeljima je na raspolaganju korišćenje wellness sadržaja uz mogućnost da iz blizine prate napredak svojih mališana, dok se istovremeno opuštaju i oslobađaju stresa. Dođite da se igramo, plivamo i uživamo!

Naš pristup deci starijoj od 4 godine je takav da smo se odlučili da za rad sa njma angažujemo licencirane plivačke klubove koji su u sistemu Plivačkog Saveza Beograda i Plivačkog Saveza Srbije. Plivački klubovi sprovode časove obuke i usavršavanja plivanja u sledećim terminima:

PLIVAČKI KLUB „UŠĆE“ – +381 60 525 62 61 – Miloš 

PONEDELJAK – SREDA – PETAK  17,45h ; 18,30h; 19,15h
SUBOTA – NEDELJA  9,45h; 10,30h; 11,15h

PLIVAČKI KLUB „SLOBODAN STIL“ – +381 64 110 8007  – Đorđe

UTORAK – ČETVRTAK 17,00h; 17,45h ; 18,30h; 19,15h; 20h;
PONEDELJAK – SREDA – PETAK 20h;

ŠKOLICA SPORTA

Iako dete i roditelj mogu u početku da „lutaju” sa odabirom odgovarajućeg sporta, to zasigurno ne znači da ste bespotrebno trošili vreme i energiju. Naprotiv, svaki sport sam po sebi ima različitih prednosti. Najbolji način da se otkrije ka kom sportu dete ima najviše afiniteta, ali takođe i da se steknu osnovne motoričke sposobnosti, jeste upravo školica sporta.

ŠKOLICA SPORTA
OD 4 DO 8 GODINA

Naša školica sporta je potvrđena u praksi jer se 9 godina veoma uspešno sprovodila u PU “Baby Palace Anđela”.

Sam program je namenjen deci uzrasta od 4 do 8 godina i se sastoji od 4 tematska ciklusa (PRVI SPORTSKI KORAK, GIMNASTIKA JE AZBUKA, LOPTA JE IGRA, ATLETIKA JE KRALJICA) kroz koje deca razvijaju opštu motoriku i stiču znanja i veštine iz gimnastike, atletike i igara sa loptom. U našoj fiskulturnoj sali grupe su limitirane na 10 dece na jednom času, časove vodi profesor fizičkog vaspitanja.

Termini su: PONEDELJAK – SREDA – PETAK 17h, 18h, 19h.

Aleksa Obradović – +381 64 11 58 301

 

DEČIJI ROĐENDANI

Prvi blok animacije od 30-40minuta se sastoji od igara upoznavanja u sali dok se celo društvo ne okupi. Nakon toga žurka se premešta na bazen gde se pod stručnim vođstvom animatora deca igraju raznih igara u vodi kao što su “potraga za blagom”, “trka ronioca”, “štafete”, “igre preciznosti”, “šaljivi skokovi u vodu”.Uz muzičku pratnju popularnih pesama I osmišljenu koreografiju deca se zabavljaju u đakuziju.  Obavezna je poseta našoj relax zoni gde se deca upoznaju sa saunama, slanim prostorijama, tepidarijumima. Svećica se duva uz rođendansku pesmicu na samom bazenu, a posle toga svi se selimo u kafić na slano i slatko posluženje.

ROYAL PARTY

  Rođendan traje minimum 2,5h i cena je 300€
(zakup centra sa animatorima i dežurnim spasiocem)

Sve dodatne informacije na +381 60 04 04 124; +381 61 40 40 124;
+381 11 409 57 46

“NOMAD KAMPOVI”
NEDELJA NA SELU

U saradnji sa organizacijom “Nomad Srbija” decu vodimo na
kampove u prirodi koji se najčešće organizuju u seoskim domaćinstvima širom Srbije.

Nezaboravno iskustvo i jedinstvena avantura na koju se deca sa radošću iznova vraćaju. 

DNEVNI BORAVAK ZA ŠKOLARCE

Radno vreme Boravka je radnim danima od 08.00 do 18.00 časova.

Sve informacije o upisu u školsku 2022/2023
na telefon: +381 60 726 84 04 Nevena.

Oblik organizovanog stručnog rada sa učenicima nižih razreda osnovnih škola Banović Strahinja i Josif Pančić na Banovom Brdu. Dok su roditelji na poslu brigu o deci preuzima osoblje „Royal Кids Club“-a. U Boravku sa decom rade učiteljice i profesori fizičkog vaspitanja. Fokus svih aktivnosti usmeren je na izradu domaćeg zadatka, koji je osnovni cilj i svrha postojanja dnevnog boravka.

„Royal Кids Club“ učenicima omogućava da domaće zadatke rade samostalno, u adekvatno opremljenom radnom prostoru, u malim grupama do 8 učenika u grupi, uz radnu atmosferu i stručnu pomoć učitelja. Nakon završetka domaćeg zadatka, učenici imaju mogućnost da koriste dodatne aktivnosti koje „Royal Кids Club“ nudi : šetnja po Кošutnjaku, sportske aktivnosti u parku i na Ski stazi, odlazak na bazen u „Royal Wellness Centar“, samostalno učenje, slobodno vreme (crtanje, bojenje, slikanje, društvene igre i igre prilagođene uslovima u sobi za odmor), individualni dopunski časovi sa đacima.

PLIVAJ I UŽIVAJ!

Jedinstveni spoj rekreacije i opuštanja!

Zakažite svoj vip termin