fbpx

Škola plivanja

 

Royal Wellness Centar pruža idealne uslove za trening na moderno opremljenom bazenu dimenzija 24 x 6 metara i dubine 130 centimetara. Temperatura vode u bazenu se konstantno održava na 28 stepeni, dok je temperatura vazduha 26-28 stepeni. Jedan čas traje 45 minuta a za rad sa decom angažovani su licencirani treneri Plivačkog Kluba “Slobodan Stil”.

Škola plivanja je namenjena deci predškolskog i školskog uzrasta koja žele da nauče da plivaju i da se bave ovim prelepim sportom. Ono po čemu se izdvajamo od drugih su visoki standardi u prostornom, organizacionom i stručnom smislu sa posebnim fokusom na stvaranje budućih vrhunskih plivača i takmičara.

Upis se može izvršiti u svakom trenutku pod uslovom da ima slobodnih mesta u trenažnoj grupi. Posebno želimo da istaknemo da je Royal Wellness Centar u Plivačkom Klubu “Slobodni Stil” prepoznao visoku profesionalnost i posvećenost deci i sa njim postigao dogovor o ekskluzivnom pravu u radu sa decom na programima obuke neplivača i razvoja budućih plivača. Sa PK “Slobodni Stil” je potpisan ugovor o višegodišnjoj saradnji i želimo im puno uspeha u stvaranju budućih plivača, reprezentativaca.

Škola plivanja se sprovodi UTORKOM i ČETVRTKOM U PERIODU OD 17h DO 21h.

SVE INFORMACIJE O PROGRAMU ŠKOLA PLIVANJA I OSTALIM USLOVIMA POHAĐANJA ISTOG MOŽETE DOBITI DIREKTNIM POZIVOM PREDSTAVNIKA PLIVAČKOG KLUBA “SLOBODNI STIL” NA TELEFON: +381 64 110 80 07 (Đorđe)

Osim rada sa decom u okviru škole plivanja, na našem bazenu se organizuju i individualni časovi plivanja koji su namenjeni svim generacijama, nezavisno od godina starosti, pola i trenutnih psihofizičkih i motoričkih sposobnosti. Program rada obuhvata sledeće oblasti: obuka i korigovanje već naučenih tehnika plivanja, oslobađanje od straha pri boravku u vodi, prevencija i korektivne vežbe u slučajevima telesnih deformiteta (skolioze, kifoze, ravna stopala, problemi sa grudnim košem,Daunov sindrom, autizam, cerebralna paraliza i sl.). Individualni način rada omogućava postizanje boljih rezultata i znatno brže napredovanje, u poređenju sa vežbanjem u grupi. Sve informacije o individualnim časovima možete dobiti na telefon +381 62 212 561 (Natalija).

Dužina bazena

Širina bazena

Dubina bazena

Zakažite svoj termin!

Plivaj i uživaj!